Top
Menu Luk

Økonomisk nedturI denne tid, hvor samfundet er lukket ned på grund af coronavirusset, og mange mennesker derfor ikke kan gå på arbejde, har revisorerne rigtig travlt. Rigtig mange små firmaer har i disse dage trange kår, og mange mennesker ligger søvnløse om natten og bekymrer sig om deres økonomi. Kunderne udebliver, og det er umuligt at tjene penge, når man ikke har muligheden for at sælge sine varer. Bankkontoen bliver mindre og mindre, og måske er den allerede gået i minus. Rigtig mange firmaejere henvender sig i desperation til revisorer som Kim Hersland for at få hans hjælp til at afdække, hvordan deres økonomi egentlig ser ud, om deres firma vil overleve, og i det hele taget for at få gode råd til, hvordan de kan slippe ud af krisen med skindet på næsen.

Travlhed i økonomibranchen

Revisorerne arbejder på højtryk for at give økonomiske råd og efterse desperate kunders regnskaber. Faktisk har der aldrig været så travlt blandt revisorer og andre økonomiske eksperter og rådgivere. Mange mennesker er bange for, at de må dreje nøglen om, og mange har allerede været nødt til at erklære sig konkurs, og bruger nu revisorer og bogholdere som Kim Hersland til at tjekke deres regnskaber og økonomi for at få et overblik over, hvor slemt det ser ud, og hvor mange penge, de skylder. Det er svært at tage en masse penge i honorar fra desperate mennesker, der allerede har mistet så meget, men til gengæld ved revisorerne, at de hjælper dem til at få klarhed over situationen og dermed forhåbentlig mere fred i sjælen.

Forskellige reaktioner på krisen

Ikke alle brancher er ramt af krisen, men mange af de små butikker, der er nødt til at holde lukket, har det hårdt for tiden. Det gælder dog ikke alle brancher. Revisorer som Kim Hersland, der kan rådgive om økonomien, har rigeligt med arbejde, og det samme gælder firmaer, der lever af online salg, da dette er eksploderet her i krisen, hvor de fleste fysiske butikker er lukkede. Også take away butikker, folk der falbyder diverse selvhjælpskurser online, psykologer og byggemarkeder har kronede dage. Tilsyneladende er mange mennesker utrygge og har brug for vejledning og støtte, mens mange andre omvendt bruger ventetiden på at bygge om, sortere, smide ud og ordne have, hvorfor der er lange køer ved lossepladserne. Ikea havde også så mange kunder, at situationen kunne betegnes som uforsvarlig, da de åbnede i sidste uge.